Praktijk Meiborg voor psychologische zorg in de Basis-GGZ

N.B.
1. Afwezig: Maria Oude Lenferink is wegens omstandigheden tijdelijk afwezig. Daardoor kan zij op dit moment geen nieuwe cliënten in behandeling nemen. Dat betekent dat de wachtlijsten voor ons allebei wat langer worden.
2. Vakantie: Elke Meiborg is wegens vakantie afwezig van vrijdag 19 april t/m vrijdag 3 mei. 

Mijn naam is Elke Meiborg, ik ben GZ-psycholoog en EMDR-behandelaar. Ik hou van mijn vak en doe mijn werk met veel betrokkenheid, aandacht en plezier.

Voor wie:
Praktijk Meiborg is er voor iedereen vanaf 18 jaar en voor vrijwel alle denkbare vragen en klachten, zoals angst, paniek, somberheid, piekeren, stress, assertiviteitsproblemen, burn-out, rouw- en verwerkingsproblemen, trauma’s en klachten als gevolg van ingrijpende gebeurtenissen. Ook eenmalige adviesgesprekken en coachingstrajecten op maat zijn mogelijk. Voor behandeling zie extra informatie.

Waar:
Praktijk Meiborg is gevestigd in een mooie, rustige, stijlvolle ruimte in het Gezondheidsplein in Middelstum en in het centrum van Uithuizen. Parkeren is gratis. In Middelstum parkeert u voor de deur en in
Uithuizen in de Hoofdstraat of nabijgelegen straten, of op het grote parkeerterrein achter de Albert Heijn.

Gezondheidsplein Middelstum: (maandagmiddag, dinsdag, donderdag)
Concordiaplein 4
9991 BB Middelstum

Uithuizen: (vrijdagmiddag)
Hoofdstraat West 32
9981 AD Uithuizen

Contactgegevens:
Telefoon:   06-40340273
Email:        info@praktijkmeiborg.nl / emeiborg@praktijkmeiborg.nl

www.praktijkmeiborg.nl
www.gezondheidspleinmiddelstum.nl


Vergoedingen:
Behandelingen (inclusief intake) in de Basis-GGZ worden door uw verzekeraar vergoed. U moet wel uw verplichte eigen risico opmaken (385 euro in 2019) en u hebt een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Coachingstrajecten worden niet vergoed door de verzekeraar. De kosten voor niet-vergoede zorg bedragen 85 euro per sessie voor particulieren. Ik heb contracten met alle bekende verzekeraars, zie ook extra informatie.
NB: Maria Oude Lenferink hanteert andere tarieven voor niet-vergoede zorg en heeft eveneens contracten met alle verzekeraars. 

Openingstijden: 10.00 – 18.00 uur. In overleg is ’s avonds afspreken in Middelstum soms mogelijk. Op maandagochtend en woensdag ben ik afwezig. Op vrijdagmiddag ben ik van 13.00 tot 17.00 uur in Uithuizen.

Samenwerking: Ik werk samen met huisartsen, praktijkondersteuners-GGZ en andere zorgverleners. Daarnaast werk ik binnen Praktijk Meiborg samen met mijn collega Maria Oude Lenferink, GZ-psycholoog. Zij is op de maandagochtend en de woensdag aanwezig in de praktijk in Middelstum.

Huidige wachttijden:
Ca. 6 weken bij Elke Meiborg in Middelstum 
N.B. Bij Maria Oude Lenferink en in Uithuizen kunnen de wachttijden anders zijn.

Bellen of mailen?
Belt of mailt u gerust als u meer wilt weten. Als u de voicemail krijgt, kunt u het beste inspreken. Ik bel u dan z.s.m. terug – als het enigszins lukt dezelfde dag.

Ter aanvulling:
Klik hier voor aanvullende informatie over behandeling, verzekeraars en kwaliteit/registraties.

Klik hier voor het privacyreglement van Praktijk Meiborg.