Praktijk Meiborg voor coaching en psychologische zorg 

AFWEZIG: Ik ben afwezig tot 19 april 2021.

NB 1: IK NEEM GEEN NIEUWE CLIËNTEN AAN IN DE BASIS-GGZ.
In verband met diverse veranderingen in mijn persoonlijke situatie neem ik momenteel geen nieuwe cliënten aan in de BGGZ. Coaching (eenmalige sessies of langere trajecten) zijn op beperkte schaal mogelijk. Let op: deze worden niet vergoed door de verzekeraar. U kunt altijd even informeren.

NB 2: Ik werk alleen online.

NB 3: Karin Folkers (klinisch psycholoog) werkt op de maandagmiddag in de even weken in Middelstum. Zij heeft haar eigen wachttijden en tarieven. Maria Oude Lenferink (GZ-psycholoog) is momenteel afwezig. Zie onder voor meer informatie.

Algemene informatie:
Mijn naam is Elke Meiborg, ik ben GZ-psycholoog en EMDR-behandelaar. Ik hou van mijn vak en doe mijn werk met veel betrokkenheid, aandacht en plezier.

Voor wie:
Praktijk Meiborg is er voor iedereen vanaf 18 jaar en voor vrijwel alle denkbare vragen en klachten, zoals angst, paniek, somberheid, piekeren, stress, assertiviteitsproblemen, burn-out, rouw- en verwerkingsproblemen, trauma’s en klachten als gevolg van ingrijpende gebeurtenissen. Ook eenmalige adviesgesprekken en coachingstrajecten op maat zijn mogelijk. Voor behandeling zie extra informatie.

Waar:
Ik werk uitsluitend online.

Contactgegevens:
Telefoon:   06-40340273
Email:        emeiborg@praktijkmeiborg.nl

www.praktijkmeiborg.nl

Tarieven en vergoedingen:
NB:
Per 1-1-2021 neem ik geen cliënten aan in de verzekerde Basis-GGZ.
Online coaching is wel mogelijk. Deze sessies worden niet vergoed door de verzekeraar. De kosten hiervoor bedragen 85 euro per sessie voor particulieren en 100 euro voor bedrijven.
In principe geldt voor de BGGZ: de behandeling wordt door uw verzekeraar vergoed. U moet wel uw verplichte eigen risico opmaken (385 euro in 2021) en u hebt een verwijsbrief van uw huisarts nodig; zie ook extra informatie. Voor hulp in de BGGZ moet ik u helaas adviseren om naar een collega elders te zoeken.

Openingstijden: Afspreken doen we in overleg. Soms is ’s avonds afspreken ook mogelijk.

Samenwerking: Ik werk samen met mijn collega’s Maria Oude Lenferink (GZ-psycholoog) en Karin Folkers (klinisch psycholoog). Karin is op de maandagmiddag in de even weken aanwezig in de praktijk in Middelstum; Maria is momenteel afwezig.

Huidige wachttijden:
Voor coaching bent u  welkom bij mij als mijn agenda het toelaat. Maria heeft momenteel helaas een aanmeldstop. Karin heeft haar eigen wachttijden: zie de link naar haar eigen website onderaan deze pagina.

Bellen of mailen?
Belt of mailt u gerust als u meer wilt weten. Als u de voicemail krijgt, kunt u het beste inspreken. Ik bel u dan z.s.m. terug, als het enigszins lukt dezelfde dag.

Ter aanvulling:
Klik hier voor aanvullende informatie over behandeling, verzekeraars en kwaliteit/registraties.

Klik hier voor het privacyreglement van Praktijk Meiborg.

Klik hier voor de eigen website van Karin Folkers.