Praktijk Meiborg voor psychologische zorg in de Basis-GGZ

Helaas hebben wij tot nader order een aanmeldstop; dit geldt zowel voor Elke Meiborg als voor Maria Oude Lenferink, voor Middelstum en Uithuizen. Onze excuses hiervoor. Zodra u zich weer kunt aanmelden, komt het op de site te staan.

Mijn naam is Elke Meiborg, ik ben GZ-psycholoog en EMDR-behandelaar. Ik hou van mijn vak en doe mijn werk met veel betrokkenheid, aandacht en plezier.

Voor wie:
Praktijk Meiborg is er voor iedereen vanaf 18 jaar en voor vrijwel alle denkbare vragen en klachten, zoals angst, paniek, somberheid, piekeren, stress, assertiviteitsproblemen, burn-out, rouw- en verwerkingsproblemen, trauma’s en klachten als gevolg van ingrijpende gebeurtenissen. Ook eenmalige adviesgesprekken en coachingstrajecten op maat zijn mogelijk. Voor behandeling zie extra informatie.

Waar:
Praktijk Meiborg is gevestigd in een mooie, rustige, stijlvolle ruimte in het Gezondheidsplein in Middelstum en in het centrum van Uithuizen. Parkeren is gratis. In Middelstum parkeert u voor de deur en in
Uithuizen in de Hoofdstraat of nabijgelegen straten, of op het grote parkeerterrein achter de Albert Heijn.

Gezondheidsplein Middelstum: (maandagmiddag, dinsdag, donderdag)
Concordiaplein 4
9991 BB Middelstum

Uithuizen: (vrijdagmiddag)
Hoofdstraat West 32
9981 AD Uithuizen
NB i.v.m. tijdelijke aanmeldstop kunt u zich op dit moment niet aanmelden voor locatie Uithuizen.

Contactgegevens:
NB: Momenteel heb ik zelf een aanmeldstop tot voorjaar 2019.
U kunt zich wel aanmelden bij mijn collega Maria Oude Lenferink. Dat doet u door haar (bij voorkeur) een email te sturen; zij neemt dan z.s.m. contact met u op.

Maria Oude Lenferink:
Email: m.oudelenferink@hellerggz.nl
Telefoon: 06-21710003.

Elke Meiborg (tijdelijk geen nieuwe aanmeldingen):
Telefoon:   06-40340273
Email:        info@praktijkmeiborg.nl / emeiborg@praktijkmeiborg.nl

www.praktijkmeiborg.nl
www.gezondheidspleinmiddelstum.nl


Vergoedingen:
Behandelingen (inclusief intake) in de Basis-GGZ worden door uw verzekeraar vergoed. U moet wel uw verplichte eigen risico opmaken (385 euro in 2018) en u hebt een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Coachingstrajecten worden niet vergoed door de verzekeraar. De kosten voor niet-vergoede zorg bedragen 85 euro per sessie voor particulieren. Ik heb contracten met alle bekende verzekeraars, zie ook extra informatie.
NB: Maria Oude Lenferink hanteert andere tarieven voor niet-vergoede zorg en heeft eveneens contracten met alle verzekeraars. 

Openingstijden: 10.00 – 18.00 uur. In overleg is ’s avonds afspreken in Middelstum soms mogelijk. Op maandagochtend en woensdag ben ik afwezig. Op vrijdagmiddag ben ik van 13.00 tot 17.00 uur in Uithuizen.

Samenwerking: Ik werk samen met huisartsen, praktijkondersteuners-GGZ en andere zorgverleners. Daarnaast werk ik samen met Maria Oude Lenferink, GZ-psycholoog. Zij is op de maandagochtend en de woensdag aanwezig in de praktijk in Middelstum.

Huidige wachttijden:
Ca. 8-9 weken bij Maria Oude Lenferink in Middelstum
Elke Meiborg heeft een aanmeldstop tot voorjaar 2019.

Bij Maria Oude Lenferink kunt u zich nog wel aanmelden voor Middelstum; zie boven bij ‘Contactgegevens’. 

Bellen of mailen?
Belt of mailt u gerust als u meer wilt weten. Als u de voicemail krijgt, kunt u het beste inspreken. Ik bel u dan z.s.m. terug – als het enigszins lukt dezelfde dag. NB: voor aanmeldingen kunt u contact opnemen met Maria Oude Lenferink; zie boven bij ‘Contactgegevens’.

Ter aanvulling:
Klik hier voor aanvullende informatie over behandeling, verzekeraars en kwaliteit/registraties.

Klik hier voor het privacyreglement van Praktijk Meiborg.

Klik hier om op het portaal voor online vragenlijsten te komen (alleen van toepassing wanneer u daar als cliënt per email voor bent uitgenodigd).